Menethengerlés

TETSZŐLEGES MENETFAJTA. TETSZŐLEGES HOSSZBAN. MENETHENGERLÉSSEL.

Lehet szó egyedi vagy szabványos menetprofilról, rövid, vagy hosszú menetes alkatrészről, nem számít a méret vagy a típus. Ha Önnek menethengerelt alkatrésze van szüksége, mi megcsináljuk. Erősségünk a kis és közepes szériában széles mérettartományban történő menethengerelt alkatrészek gyártása. Lehet szó akár egészen kis átmérőről, vagy nagyon hosszú munkadarabról. Mi rendelkezünk a megfelelő szakértelemmel az elkészítéshez. Küldje el termékének rajzát, és mi elkészítjük Önnek ajánlatunk!

GYÁRTÁS: MENETHENGERLÉS

Miért menethengerlés?

Ha szeretné gazdaságosabban, olcsóbban és gyorsabban elkészíttetni menetes alkatrészét vegye igénybe menethengerlési szaktudásunk! Ha ez Önnek előírt műszaki követelmény, keressen minket, küldje el műszaki rajzát, és mi segítünk Önnek! Vállalunk komplett megmunkálást esztergálástól kezdődően egészen a menethengerlésig. Rendelésének feldolgozását vállalatirányítási rendszerünk (ERP) segíti, gyors és kiváló minőségben történő gyártását pedig minőségirányítási rendszerünk biztosítja.

AZ ÖN ALKATRÉSZE

Ha Ön komplett gyártást szeretne, mi az alapanyag beszerzéstől a különféle megmunkálásokon, menethengerlésen keresztül a felületkezelésig legyártjuk Önnek terméket. Küldje el hozzánk rajzát bizalommal!
Lehet, hogy Ön csak menethengerlési szolgáltatásunkra tart igényt. Forduljon ebben az esetben is hozzánk, kérjen ajánlatot!
Komplett gyártás során az alábbi szolgáltatásokat tudjuk Önnek felajánlani:

  • Fűrészelés, darabolás
  • Esztergálás és marás CNC gépeken
  • Hengeres- és síkköszörülés
  • Felületkezelés/Hőkezelés

AZ ÖN MENETHENGERELT MENETE

Az alábbi paraméterekkel tudunk menethengerelt termékeket gyártani:

  • Egy vagy több bekezdésű menetek
  • szabványos, vagy az Ön speciális menetprofilja
  • 10 és 800 mm közötti menethossz, ha előtte meg is kell esztergálni a terméket
  • tetszőleges menethossz, ha nem szükséges az esztergálás
  • 6-100 mm közötti munkadarab átmérő
  • tetszőleges fém alapanyagokat be tudunk szerezni, amit az Ön technológiai előírása megkövetel

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Minden hosszú távú vevői kapcsolat alapja a kiváló minőségben történő gyártás. Az Almási Kft. ISO 9001 minőségirányítási rendszert alkalmaz, folyamatosan jelentős beruházásokkal fejleszti mérőlaborját. Több száz kézi mérőeszközzel, számos menetellenőrző idomszerrel, kontúrmérő berendezéssel rendelkezünk az általunk hengerelt menet ellenőrzéséhez. Fényképeket, részleteket a minőség menüpontban talál.

TERMÉKEK

Menethengerléssel számos menetfajta különféle méretben előállítható. Készítünk 3 méter hosszú trapézmenetet, számos metrikus menetfajtát, vagy épp UNC menetet is.